Boxspring

Boxspring

Lekker en comfortabel liggen is natuurlijk de belangrijkste functie van de boxspring, maar om lekker te kunnen slapen heeft de boxspring nog een aantal extra functies nodig. Een goede ondersteuning van je slaaphouding is erg belangrijk, want als je niet lekker ligt heb je geen goede nachtrust. Kies voor een boxspring met een matras dat zich met je lichaam mee vormt.
Boxspring modellen zijn verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen van een vlakke boxspring tot elektrisch verstelbaar.
Kom gerust en vrijblijvend eens kijken in onze showroom waar diverse modellen staan. Onze afdeling verkoop is u graag en geheel vrijblijvend van dienst.
Wij zijn o.a. dealer van:

boxspring_care1Daarnaast leveren wij uit de CARE lijn van Boxspring Desing ook verzorgingbedden bedden welke hoog en laag verstelbaar zijn. Kom gerust langs in onze showroom voor alle mogelijkheden van deze bijzondere bedden.

Ombouwbedden & Matrassen

Naast boxpring leveren wij ook een top collectie ombouwbedden van modern tot klassiek, van massief hout tot staal, in vele modellen verkrijgbaar. Kom gerust en vrijblijvend eens kijken in onze showroom waar diverse modellen staan, ook van andere leveranciers.

Een goed matras zorgt voor een goede nachtrust en ontspanning van de spieren en het is noodzakelijk dat het lichaam over de gehele oppervlakte gelijkmatig gedragen wordt in een houding die de natuurlijke krommingen van de rug ondersteunt.
Algemeen wordt aangenomen dat de ideale houding ‘s nachts deze is waarbij de wervelkolom in zijligging recht ligt. In rugligging dient het lichaam zo gedragen te worden dat de natuurlijke S-vormige kromming behouden blijft.
Van Dalfsen Woonmarket levert pocketvering-, latex-, traagschuim- en polyther matrassen in alle uitvoeringen en maten van soepel tot stevig.

Met meer dan 35 jaar ervaring geven wij u graag een deskundig advies. Onze afdeling verkoop is u graag en geheel vrijblijvend van dienst en kan u verder informeren over de topmerken die wij leveren, dit zijn o.a.:

Kussens

Bedtextiel

Bedtextiel, Dekbedden, Kussens

Dekbedovertrekken bepalen de sfeer in uw slaapkamer. Van Dalfsen Woonmarket beschikt over een mooie collectie katoen en satijnen overtrekken in diverse maten en van verschillende fabrikanten.

Daarnaast leveren wij natuurlijk ook hoeslakens in katoen-satijn en jersey kwaliteit.

Ook moltons hebben wij in alle soorten en maten op voorraad ter bescherming van uw matras.

Onze collectie bestaat uit o.a:

Donzen dekbedden zijn met de grootste zorg vervaardigd door vakmensen met jaren lange ervaring.

Door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen staat een donzen dekbed garant voor jarenlang slaapcomfort. Bovendien heeft dons de beste vochtregulatie.

Een donzen dekbed met het NomiteĀ® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Uitgerust wakker worden kan vaak worden bevorderd door een goed hoofdkussen. Het hoofdkussen moet de druk van de lichaams-delen opvangen en evenredig verdelen. Alle zenuwen van het lichaam lopen door de nekwervels. Het is daarom van belang dat de nek en het hoofd op de juiste manier ondersteund worden. Kies daarom voor een kussen met de juiste ondersteuning, waarbij uw nekspieren en wervels ontspannen, zodat u weer fris aan een nieuwe dag kunt beginnen.

 

 

Lattenbodems & Spiraal

Ook voor diverse soorten latten of spiraal bodems staan we met deskundig advies voor u klaar. Een goede nachtrust begint bij de bodem en is daardoor uiterst belangrijk. Laat u daarom door ons vakkundig personeel goed voorlichten wat het beste bij uw situatie past.

Wij verkopen o.a. de volgende merken:

Schuifkasten

Een slaapkamer is natuurlijk niet compleet zonder een functionele en mooie schuifkast met ruime opberg mogelijkheden. Van Dalfsen woonmarket kan voor u de kast in elke gewenste situatie en uitvoering leveren en monteren. Wij leveren schuifkasten van het topmerkĀ Allure!

Pin It on Pinterest