Groene gordijnen

Onze Raamdecoratie

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan raamdecoratie, zodat uw ruimte niet alleen prachtig wordt versierd, maar ook wordt afgestemd op uw specifieke behoeften. Ons uitgebreide assortiment omvat Plissé en Dupli’s zonwering, gordijnen, rolgordijnen, Jaloezieën (zonwering), shutters, horren, railsystemen en elektrische opties, allemaal verkrijgbaar in een verbluffend spectrum aan kleuren die bij elk interieur passen. 

WhatsApp Image 2020-08-03 at 22.23.35

Gordijnen

Verhoog de esthetiek van uw ruimte met onze prachtige gordijnencollectie. Van klassiek tot eigentijds, wij bieden een uitgebreid assortiment stoffen en dessins, zodat u zeker de perfecte gordijnen kunt vinden om uw interieur te verfraaien. 

Vitrage

Vitrages

We hebben veel mogelijkheden op het gebied van vitrages. We hebben vele kleuren en stoffen beschikbaar. Enkele, dubbele of vlinderplooi, alles is mogelijk. 

Jaloezie van Bece

Jaloezieën

Ontdek ons stijlvolle assortiment Jaloezieën, oftewel zonwering, die een veelzijdige en praktische oplossing bieden voor licht- en privacycontrole. Kies uit een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren die naadloos aansluiten bij uw interieurthema. 

 

Office blinds. Modern wooden jalousie. Office meeting room lighting range control.

Rol gordijnen

Eenvoudig maar stijlvol, rolgordijnen bieden een strakke en moderne optie voor raambekleding. Kies uit een breed scala aan kleuren en materialen die naadloos bij uw interieur passen. 

Luxury plantation shutters in bedroom

Shutters

Verbeter de charme van uw ramen met onze shutters. Onze shutters zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen en voegen niet alleen een vleugje verfijning toe, maar bieden ook uitstekende lichtregulering en isolatie. 

Mosquito net on the window to protect against insects close-up, a fragment of the net fastening

Horren

Houd ongewenste gasten op afstand met onze insectengaasoplossingen. Geniet van de frisse lucht in een insectenvrije omgeving.

Blinds fixing system to the cornice close up

Railsystemen

Voor een strakke en moderne uitstraling zijn onze railsystemen de perfecte keuze. Deze systemen verbeteren niet alleen de algehele esthetiek, maar bieden ook een eenvoudige bediening voor uw gordijnen. 

Motorized roller shades in the interior. Automatic roller blinds blackout fabric on large windows. Remote Control Shades are above the windosill with pillows. Summer. Green trees outside.

Elektrische opties

Ervaar het gemak van het moderne leven met onze elektrische opties. Gemotoriseerde zonwering en gordijnen kunnen moeiteloos worden bediend met een druk op de knop, waardoor u ultiem comfort en gemak krijgt.

 

Waarom voor ons kiezen?

In onze vestiging gaan wij verder dan alleen het verkopen van raamdecoratie. Ons team van experts is toegewijd aan het bieden van persoonlijke service, inclusief nauwkeurige metingen en professionele installatie, zodat de door u gekozen raamdecoratie perfect past en perfect in uw ruimte functioneert.  Of u nu op zoek bent naar een vleugje kleur, een tijdloos design of geavanceerde technologie, ons uitgebreide assortiment raamdecoratie heeft voor ieder wat wil. Transformeer uw ramen tot opvallende stukken met onze kwaliteitsproducten en deskundige diensten. Bezoek ons vandaag nog en laat ons u helpen uw visie tot leven te brengen!