Gordijnen

Vitrage

Inbetweens

Raamdecoratie

Gordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei stoffen, kleuren en maten. Gordijnen hebben verschillende functies. De belangrijkste zijn het licht tegenhouden en inkijk voorkomen. Sommige gordijnen hebben juist de functie om wel het licht door te laten, maar wel af te schermen tegen inkijk. Verder houden gordijnen zowel de kou buiten de deur als de warmte binnen de deur en ook wordt het geluid gedempt door gordijnen.

Vitrage gordijnen zijn in vele kleuren en stoffen verkrijgbaar. Enkele, dubbele of vlinderplooi, alles is mogelijk.

Een andere variant van de gordijnen zijn de inbetweens. Deze gordijnen zijn dunner, maar niet transparant. Op deze manier laten ze wel veel licht door, maar beschermen ze wel tegen inkijk.

Van Dalfsen Woonmarket levert gordijnen, vitrage en inbetweens in zeer veel uitvoeringen en varianten en is dealer van vele toonaangevende merken waaronder:

Plissé gordijnen

Jaloezieën

Zeer ruime keuze

Raamdecoratie

Naast gordijnen, vitrage en inbetweens kunt u uit nog veel meer varianten raamdecoratie keuzen. Wat te denken van plissé gordijnen, (duo) rolgordijnen, vouwgordijnen en verschillende soorten jaloezieën.

Van Dalfsen Woonmarket levert al deze varianten in elke denkbaar model voor verschillende soorten ramen als driehoeksramen, trapeziumramen en zelfs ronde ramen. Alles is mogelijk!

Onze collectie bestaat o.a. uit gerenommeerde merken als:

Pin It on Pinterest