Onze vloeren

Welkom bij Van Dalfsen Woonmarket, uw belangrijkste bestemming voor vloeroplossingen van topkwaliteit en professionele installatiediensten! Transformeer uw ruimte met ons uitgebreide assortiment vloeropties, waaronder PVC, laminaat, vinyl en tapijt. Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte uitstraling voor uw woning of bedrijf.

Laminaat Cotap

Laminaat

Door de nieuwste foto- en productietechnieken is het laminaat bijna niet meer van echt te onderscheiden. We hebben verschillende soorten patronen met een zichtbare en voelbare houtstructuur.

PVC kamer 2.0. jpg

PVC

PVC plankenvloeren zijn in vele verschillende soorten, stijlen en kwaliteiten verkrijgbaar. Dit is dus af te stemmen op iedere situatie, gebruik en budget! Ze zijn enorm gemakkelijk in onderhoud. Zo hoeven ze nooit geschuurd of gelakt te worden.

1180x664_Marmoleum_Slate_e3725

Marmoleum

Een marmoleum vloer is duurzaam en wordt veel gebruikt bij een gemeenschappelijke ruimte. Het is een natuurproduct  gemaakt van een soort kurk. 

Tapijt grijs

Tapijt

De warme tinten die momenteel erg in zijn, zijn natuurlijk ook te verkrijgen in bijna iedere tapijtsoort. Neem bijvoorbeeld eens de warme vanillekleuren of voel eens de warmte uitstraling van de diverse naturel tinten en aarde-tinten. Tapijt voelt zacht aan de voeten en zoals eigenlijk ieder vloertype heeft ook tapijt zijn eigen karakter.

Deurmat

Deurmatten

Een deurmat is vaak de sluitpost op de vloer, toch is een goede deurmat zeer belangrijk voor het behoud van uw vloer. We hebben een mooie collectie matten op voorraad van droogloopmat tot schoonloopmat. Deze worden op maat gesneden dus alle maten leverbaar.

Vynil stof

Vinyl

Een vinylvloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Een vinylvloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn. Ook zijn ze zeer gemakkelijk in het onderhoud!