Tapijt

Tapijt

Tapijt

Tapijt

De warme tinten die momenteel erg in zijn, zijn natuurlijk ook te verkrijgen in bijna iedere tapijtsoort. Neem bijvoorbeeld eens de warme vanillekleuren of voel eens de warmte uitstraling van de diverse naturel tinten en aarde tinten. Tapijt voelt zacht aan de voeten en zoals eigenlijk ieder vloertype heeft ook tapijt zijn eigen karakter. Mensen die houden van warme voeten, veerkrachtig lopen en natuurlijk de geluid dempende eigenschappen kiezen voor tapijt. Tapijt is de meest behaaglijke vloerbedekking die er bestaat, het voelt lekker warm aan de voeten en het loopt zacht.
Ook met tapijt zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden, van Dalfsen woonmarket is dealer van de o.a. volgende kwaliteitsmerken:

Wollen loper van Louise de Poortere met de hand ingenaaide plooien , Exclusief alleen bij ons!

Laminaat

Laminaat, Hout, PVC, Vinyl

Laminaat: geavanceerde fototechnieken en productie technieken hebben ertoe geleid dat laminaat haast niet meer van echt te onderscheiden is. Diversificaties in houtpatronen met nerven en spijkergaten: het is er allemaal. Naast bijvoorbeeld een vellingkant (v groef) is de vloer meestal ook voorzien van een zichtbare en voelbare houtstructuur.

Hout: er is tegenwoordig een enorm aanbod van houten planken vloeren en vloerdelen en daarbij zijn er ook nog eens diverse soorten eiken vloeren. Het wordt dus steeds belangrijker om juiste informatie over houten vloeren te verzamelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit: Frans eiken vloeren, Europees eiken vloeren, massief eiken vloeren, verouderde vloeren en vloerdelen, eiken café vloeren, gerookte vloeren en planken, geoliede maar ook gelakte eiken vloeren.

PVC: PVC plankenvloeren zijn in vele verschillende soorten, stijlen en kwaliteiten verkrijgbaar. Dit is dus af te stemmen op iedere situatie, gebruik en budget! Ze zijn enorm gemakkelijk in onderhoud. Zo hoeven ze nooit geschuurd of gelakt te worden.
Eventueel voor de reiniging kan of de stofzuiger of gewoon een vochtige microvezel doek gebruikt worden.

Vinyl: Een vinylvloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Een vinylvloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn. Ook mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen zijn er genoeg.
Een vinylvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud.

Van Dalfsen woonmarket is voor bovenstaande vloeren dealer van o.a.:

Karpet

Deurmat

Karpetten

Karpetten zijn de sfeermakers van het interieur en Karpetten zijn weer helemaal terug van weggeweest.
Er is een enorme keuze aan de diverse merken en soorten collectie Karpetten. Van hoogpolige Karpetten tot een laagpolig karpet.
Wij leveren o.a. karpetten van de volgende kwaliteitsmerken:

Velvet carpet van brinker carpet geleverd

Deurmatten

Een deurmat is vaak de slutipost op de vloer, toch is een goede deurmat zeer belangrijk voor het behoud van uw vloer.
We hebben een mooie collectie matten op voorraad van droogloopmat tot schoonloopmat. Deze worden op maat gesneden dus alle maten leverbaar.

Traplopers & Traptreden

Voor het behoud van uw (houten) trap zijn traploper of traptreden onontbeerlijk. Van Dalfsen Woonmarket kan voor u van elk merk deze op maat maken en uiteraard ook plaatsen. Kom eens langs in onze woonwinkel voor meer informatie.

Pin It on Pinterest