Onze vloeren

Welkom bij Van Dalfsen Woonmarket, uw belangrijkste bestemming voor vloeroplossingen van topkwaliteit en professionele installatiediensten! Transformeer uw ruimte met ons uitgebreide assortiment vloeropties, waaronder PVC, laminaat, vinyl en tapijt. Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte uitstraling voor uw woning of bedrijf. 

Laminaat Cotap

Laminaat

Ontdek de schoonheid van onze laminaatvloeren, die stijl en betaalbaarheid combineren. Met een gevarieerde selectie kleuren en texturen kunt u het uiterlijk van hardhout of tegels bereiken zonder concessies te doen aan de duurzaamheid. 

PVC kamer 2.0. jpg

PVC

Ontdek de duurzaamheid en veelzijdigheid van onze collectie PVC-vloeren. Ideaal voor ruimtes met veel verkeer, het biedt een moderne esthetiek met een breed scala aan kleuren, passend bij elke stijl. 

 

1180x664_Marmoleum_Slate_e3725

Marmeoleum

Een marmoleum vloer is duurzaam en wordt veel gebruikt bij een gemeenschappelijke ruimte. Het is een natuurproduct  gemaakt van een soort kurk. 

Tapijt grijs

Tapijt

Geniet van de warmte en het comfort van onze luxe tapijtopties. Van zachte texturen tot verfijnde patronen, onze tapijtselectie biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer. 

Background of artificial green grass at the showroom of a large store

Kunstgras

Het tapijt van de natuur: onderhoudsarm, altijd groen en perfect voor elke tuin. Geen maaien, geen water geven – gewoon een weelderig, probleemloos gazon het hele jaar door! 

Vynil stof

Vinyl

Ervaar de veerkracht en waterafstotende eigenschappen van onze vinylvloeren. Kies uit een scala aan kleuren en patronen, perfect voor ruimtes waar vocht en morsen een probleem zijn. 

Waarom voor ons kiezen?

Ons team beschikt over uitgebreide ervaring in de vloerindustrie en biedt deskundige begeleiding om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

  • Kwaliteitsproducten: Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, zodat uw vloeren er niet alleen prachtig uitzien, maar ook een hele lange tijd meegaan.  
  • Aanpassing: Met een uitgebreide selectie kleuren en stijlen bieden wij de flexibiliteit om uw vloer aan te passen aan uw unieke smaak en voorkeuren. 
  • Professionele installatie: Onze bekwame installateurs brengen precisie en aandacht voor detail bij elk project, waardoor een naadloos en mooi eindresultaat wordt gegarandeerd. 

Onze diensten

Worker installing laminated wooden floor indoors, closeup

Installatie diensten

Ons professionele installatieteam zet zich in om uw visie tot leven te brengen. Wij verzorgen elke stap van het proces, van het beoordelen van uw ruimte tot het vakkundig plaatsen van de door u gekozen vloer. Wees gerust, wetende dat uw investering in handen is van bekwame professionals die zich toeleggen op precisie en vakmanschap.

Ceramic Tiles. Tiler placing ceramic wall tile in position over adhesive with lash tile leveling system - Image

Vloernivellering

Zorg voor een onberispelijke basis voor uw nieuwe vloer met onze vloeregalisatiediensten. Onze experts zorgen voor een glad en egaal oppervlak en pakken eventuele onvolkomenheden aan om de levensduur en integriteit van uw vloeren te garanderen. 

One young handsome brunette Caucasian woman in a black uniform stands, bending over, collecting construction debris from the floor with a shovel, close-up side view.

Sloopdiensten

Ons ervaren team is gespecialiseerd in het veilig en efficiënt slopen van oude vloeren, of het nu gaat om het verwijderen van versleten tapijt, verouderd laminaat of ander vloermateriaal. Wij verzorgen het gehele sloopproces, zodat uw ruimte klaar is voor een nieuwe start. Onze toewijding aan netheid en precisie betekent dat u met vertrouwen aan uw vloerreis kunt beginnen.